10 трикови во Microsoft Office што секој треба да ги знае

Вистината е дека многумина од нас слушнале за овие програми и знаат да се снајдат за да искуцаат текст или да направат една обична презентација. Но, ако ги користите овие алатки секојдневно...
Датум: 21 јул 2011
, Автор:

Како да препознаете кога некој ве лаже?

Прочитајте што велат пет странски експерти, во врска со симптомите по кои можете да препознаете дека некој не ви ја кажува вистината.

Работи кои не сте ги знаеле за спиењето

Спиењето е од суштинско значење за секое човечко и животинско битие. Ова се неколку интересни факти и занимливости поврзани со оваа секојдневна важна активност.

Црта портрети со нејзините усни!?

Младата Натали Ајриш, користејќи ги само нејзините усни обоени со кармин наместо четка, креира смели портрети од познати светски икони, како Мерлин Монро и Џими Хендрикс.