Како да си ја вратите својата внатрешна сила?

Ова се 6 работи кои ќе ви помогнат повторно да се чувствувате храбри и да ја победите несигурноста.
Датум: 14 окт 2013
, Автор:

Најчестите причини за пад на самодовербата кај мажите

Би помислиле дека само жените имаат проблем со самодовербата? Вистината е дека жените повеќе се жалат, но не значи дека мажите немаат никакви несигурности.
Датум: 07 мар 2013
, Автор:

Што откриваат детските цртежи?

Среќно и задоволно дете е она кое црта на средина на листот...
Датум: 27 окт 2012
, Автор:

Дали постои емоционално неверство?

Многумина неверството го сфаќаат како предавство на партнерот. Но дали под изневерување спаѓа само физички контакт и секс? Дали постои и емоционално неверство и дали е еднакво како и она физичкото?
Датум: 20 сеп 2012
, Автор:

Краток филм: „Вистински момент“

Млада Французинка шета низ англиски град во вечерните часови, обидувајќи се да пронајде некој интересен објект за фотографирање. Шетајќи стигнува до автобуската станица, каде му се обраќа на едно момче...