7 причини зошто тој се чувствува несигурно за вашата врска

Погледнете ги следниве 7 причини поради кои тој можеби се чувствува несигурно покрај вас...

Градење сигурност преку несигурности: Луѓето ги споделуваат своите најтемни проблеми

Тие не ги негираат своите несигурности, туку ги прифаќаат и се справуваат со нив пренесувајќи ни многу важна и моќна порака за животот...

Сигурна vs. несигурна жена

Во зависност од тоа како ги доживуваме чувствата, како реагираме кога нешто сакаме, дали ја криеме нашата ранливост – всушност покажуваме колку сме (не)сигурни, а тоа секако се отсликува и во интеракцијата со мажите.
Датум: 16 јул 2015

И машките се несигурни: Зошто одбегнува да има секс со вас?

Мажите се повеќе несигурни во сексот отколку што мислите. И нив ги мачат многу мисли, па не треба да се изненадите ако смислуваат изговори за да немаат секс со вас.

2 нешта кои многу несигурните луѓе ги споделуваат на Фејсбук

Луѓето чувствуваат различно ниво на комфор кога станува збор за споделувањето на Фејсбук. Една нова студија објавена во списанието Лични индивидуални разлики го објаснува ова.
Датум: 01 јун 2015
, Автор:

Стравови кои ве спречуваат да најдете вистинска љубов

За вистинската љубов вреди да се ризикува. Дали сте способни да дозволите стравот да ве спречи да ја пронајдете таа љубов?

5 нешта кои никогаш не треба да ги правите на Фејсбук

Фејсбук е навистина моќна алатка кога станува збор за поврзување со вашата фамилија и пријателите, но тој исто така има и темна страна.

Среќните парови кои постојано постираат на Фејсбук и не се толку среќни

Најново истражување покажува дека заљубените постови на ФБ зборуваат повеќе за несигурноста на нивните автори отколку за нивната благосостојба.
Датум: 02 окт 2014
, Автор:

Мажите признаваат: 14 најголеми несигурности на првиот состанок

Еве што откриваат припадниците на погрубиот пол. Ова се најчестите несигурности пред и за време на љубовните состаноци.
Датум: 16 сеп 2014
, Автор:

Зошто не треба да се грижите за целулитот?

Грижата за целулитот е нормална појава кај секоја девојка и жена, но доколку ви станува опсесија прочитајте зошто не треба да се грижите за целулитот.
Датум: 03 сеп 2014
, Автор:

6 верувања кои ве ограничуваат и кои треба да ги промените денес

Ова се дел од верувањата кои ве ограничуваат а со тоа ве спречуваат да ги достигнете ѕвездите. Престанете да им се покорувате уште денес.
Датум: 31 јул 2014
, Автор: