негативна енергија | Кафе пауза

Кои 4 зборови привлекуваат негативна енергија доколку често ги изговарате?

Негативната енергија најчесто се создава како резултат на вашите сопствени мисли, зборови и дела и од вас зависи дали ќе ја прифатите како дел од вашиот живот или ќе ја отфрлите!

Ова се знаците кои укажуваат на присуството на негативна енергија во вашето тело!

Дали некогаш ви се случило да не можете да се чувствувате среќни иако сè изгледа во ред?

Како да се справите со негативните колеги на работа?

Прочитајте ги нашите совети за како да преживеете на работното место кога работите ќе излезат од контрола.

Фенг шуи открива што значи кога често кршите предмети низ домот

Кога предметите често почнуваат да се кршат и да исчезнуваат, фенг шуи предупредува дека тоа може да се поврзе со негативната енергија.

6 хороскопски знаци кои може да ве излудат

Ослободувањето негативна енергија е специфична карактеристика на овие знаци.

5 хороскопски знаци кои се емотивни вампири

Емотивните вампири се насекаде околу нас, но се чини дека тие најчесто се родени во следниве хороскопски знаци.

Мачките и кучињата ја апсорбираат негативната енергија и штитат од болести и депресија!

Врската помеѓу луѓето и нивните домашни миленици може да биде многу моќна и интензивна.

Го имате ова во вашиот дом? Внимавајте бидејќи може да ослободува негативна енергија!

Доколку го имате ова во домот ослободен е преминот на негативната енергија во него!

3 предупредувачки знаци дека веднаш треба да се ослободите од негативната енергија

Понекогаш доаѓаме до некоја одредена точка во животот кога мораме да си признаеме дека сме насобрале премногу негативност.

4 неочекувани предмети што носат негативна енергија во вашиот дом

Ослободете се веднаш од нив и во истиот момент ќе почувствувате олеснување.

5 знаци дека несвесно ширите негативна енергија

Овие неколку знаци покажуваат дека ширите негативна енергија иако можеби не сте свесни за тоа...

Откријте ја негативната енергија во вашиот дом со помош на една чаша вода

Уште од минатото луѓето користеле различни методи со чија помош откривале дали во куќата имаат негативна енергија.
12