7 видови мажи со кои никогаш нема да бидете среќни во врска

Постојат некои видови мажи на кои воопшто не треба да го трошите вашето време.

10 интересни факти за врските што би требало да ги знаете

Понекогаш имаме погрешни верувања и мислења за тоа како треба да изгледа некоја врска, а ова незнаење често може да биде штетно за односот со партнерот.

Зошто е добро да поставувате цели во врската?

Љубовта е романтична, топла и забавна, но нештото што обично не го поврзуваме со романтичните врски е достигнувањето.

4 јасни знаци дека вашата врска е далеку од совршена

Доколку некои ситуации постојано се повторуваат, не треба да живеете во заблуда дека вашата врска е совршена.

13 знаци кои покажуваат дека вие сте токсичниот партнер во врската

Дали сите ваши врски почнуваат среќнo и со ентузијазам, но секогаш се претвораат во токсични?

6 нешта што никогаш нема да ги кажете доколку сте задоволни од вашата врска

Без разлика која е причината, доколку сте незадоволни од врската голема е веројатноста да делите некое од следниве мислења.

Зошто не треба постојано да им удоволувате на другите?

Некои луѓе сметаат дека најдобриот начин да бидат сакани е да дозволат чувствата и потребите на некој друг да им бидат приоритет.

Според науката, партнерите кои се шегуваат едни со други имаат подобри врски

Истражувањата покажале дека најсреќните парови се оние кои се шегуваат меѓу себе и кои можат да прифатат шега на нивна сметка.

3-те хороскопски знаци кои се вљубуваат само еднаш во животот

Иако можеби ви изгледа како да се вљубувате барем десет пати во животот, некои луѓе ја искусуваат вистинската љубов само еднаш и само кон една личност.

Предноста на сингл девојките којашто многумина ја забораваат

Ако не сте во врска, веројатно постојано ве прашуваат кога ќе најдете момче или девојка, а родителите ви зборуваат за внуци.

Што навистина се случува кога сте 5 години во врска?

Пеперутките во стомакот денес се сметаат за класичен симптом на вљубеност. Но многу луѓе во долги врски се разочаруваат кога ќе исчезнат.

Дали е време да ставите крај на вашата врска?

Доколу се прашувате дали е време да се збогувате со партнерот, обрнете внимание на овие знаци.