Го имате ова во вашиот дом? Внимавајте бидејќи може да ослободува негативна енергија!

Доколку го имате ова во домот ослободен е преминот на негативната енергија во него!

Пожарникар објаснува зошто треба да ја затворате вратата од собата додека спиете

Во случај на пожар во вашиот дом, постои една работа која може да го спаси животот на вашите деца, а најверојатно воопшто не сте свесни за неа.

Забавен тест што ќе ви го разубави денот: Одберете врата и дознајте што ве очекува во иднина

Сѐ што треба да направите е да одберете една врата и да ги прочитате резултатите!

Изберете врата и дознајте што најмногу посакувате во новата 2017-та година

Откријте во која област од животот ве очекуваат позитивни промени - дали тоа е љубовта, работата или можеби здравјето?

Приказна која ќе ве допре во срцето: Таа која секогаш ја отвора вратата

Еден ден, едни маж и жена, родители на 4 сина, одлучиле никому да не отвораат врата...

19 мачки кои имаат криза затоа што не смеат да влезат во домот на нивните сопственици

Според тоа што досега го знаеме за мачките, можеби е подобро да ги пуштите во вашиот дом. Во спротивно, животот може да биде во опасност.

Направете сами: Снежно бел венец за врата

Во текот на празниците постојано е актуелно уредувањето на домот во склад со сезоната. Притоа венецот за на врата е задолжителен елемент кој не смеете да го заобиколите.
Датум: 04 јан 2015
, Автор:

Тест: Изберете врата и откријте каков е вашиот животен пат

Изберете низ која врата сакате да поминете и дознајте што тоа зборува за вас, но и за тоа каков животен пат навистина сакате.
Датум: 26 авг 2014
, Автор:

Психотест: Кој ви носи добри вести?

Едно саботно попладне, довека се легачите низ дома, некој ви ѕвони на врата. Отворате и таму ве чека неверојатно изненадување – двајца гласници од животинскиот свет ви носат важни вести за вашата иднина.
Датум: 14 јун 2014
, Автор:

Тест на личноста: Која врата би ја отвориле?

Која врата најмногу ви се допаѓа? Отворете ја и ќе дознаете некои работи за вашата личност кои можат да ви помогнат подобро да се дефинирате себеси и да го насочите вашиот личен развој во вистинската насока.
Датум: 14 апр 2014
, Автор:
12