Ахиловата пета на хороскопските знаци

Секој астролошки знак има одреден дел од телото кој му е особено чувствителен и кој треба да биде третиран со поголема нега и грижа. Прочитајте што велат ѕвездите, за тоа кој дел од вашето тело заслужува посебно внимание.
Датум: 28 авг 2011
, Автор:

Лав и девица – љубовна комбинација

Кога девица и лав ќе стапат во љубовна врска, отпрвин може да мислат дека немаат ништо заедничко и немаат што да научат еден од друг. Но, на нивната љубовна врска ù треба повеќе време за да се развие.

Креативни начини да ја покажете вашата љубов со помош на астрологијата и технологијата

Секој човек има потреба од внимание, па зошто да не ги искористите новите технологии за да му го затреперите срцето...

Лав и лав – љубовна комбинација

Кога два лава започнуваат љубовна врска, тие навистина привлекуваат огромно внимание секаде каде што ќе зачекорат. Сите околу нив воздивнуваат гледајќи ги.

Астрологијата и позајмувањето пари од пријател

Како реагирате доколку му позајмите пари на некој ваш пријател и тој не ви ги врати до договорениот период? Можете ли да му/ù ги побарате назад, без да го расипете вашето пријателство?

Астролошки профил на родените во знакот лав

Овие луѓе сакаат секогаш да бидат забележани и да привлекуваат внимание. Лавовите се родени за да бидат „кралови/кралици на драмата“. Тие се родени лидери, кои се ценат себеси и зрачат со самодоверба.

Астрологијата и вашите најдобри пријатели

Какви сакате да бидат вашите најдобри пријатели? Со кои најдобро ќе се журкате и ќе поминувате безброј часови заедно? Кои ќе бидат покрај вас, во моментите кога тоа ви е најпотребно?

Астрологијата и вашето справување со староста

Дали сè уште ќе носите мини здолништа, модерни очила за сонце и кул облека кога ќе имате над 45 години? Или прерано ќе се помирите со фактот дека сте стари и немате што да правите повеќе со себеси?

Астрологијата и одржувањето свежина во вашата врска

Пронајдете активности кои можете заеднички да ги правите со вашиот партнер, што ќе внесат забава во вашата врска. Хороскопскиот знак на вашиот партнер може да покаже во какви активности тој најмногу ќе ужива.

Рак и девица – љубовна комбинација

Ракот и девицата се искрени и посветени партнери и ниту еден од нив не сака да прави работи кои немаат никаква цел и иднина. Во нивниот речник не постои терминот површна љубов.

Астрологијата и вашиот стил на забава

Обидете се да ги искористите сите прилики кои ви ги пружа животот за интересно пополнување на слободното време и притоа дознајте кои типови собиранки ви одговараат, а кои да ги избегнувате.

Какви се машките и женските ракови под површината?

Женските ракови се познати по нивниот силен мајчински инстинкт, заштитничка природа и тенденција кон честа нерасположеност. Машките пак, се нежни индивидуалци, кои им даваат поддршка на луѓето кои ги сакаат.