Астрологијата и склоноста кон неверство

И покрај тоа што ниеден астролошки знак не е склон кон неверство повеќе од друг, сепак постојат навестувања за можни искушенија во животот на партнерот. Еве неколку корисни совети како да ги воочите и да ги елиминирате.
Датум: 20 ное 2011
, Автор:

Скорпија и стрелец – пријателска комбинација

Животот на стрелецот е како отворена книга, а на скорпијата како заклучен дневник. Стрелецот секогаш тежнее да се движи кон светлата страна на животот, а скорпијата не се плаши да се соочи со мракот...

Скорпија и скорпија – пријателска комбинација

Пријателството помеѓу две скорпии претставува мешавина од задоволство и болка...

Скорпија и девица – пријателска комбинација

Скорпијата многу ја почитува приземноста и логичниот став, кој девицата го има кон работите. Од друга страна, девицата ја инспирира страста и интензитетот на скорпијата во изразување на нејзините чувства.

Скорпија и лав – пријателска комбинација

Помеѓу овие два знака не постојат обични разговори. Тие се способни секоја тема на разговор да ја претворат во жешка дебата, во која едниот навива „за“, а другиот „против“ и ќе трае сè додека...

Астрологијата и карактерот на вашето бебе

Понекогаш не знаете што сака вашето бебе или зошто плаче. Тешко е да се разберат малите „човечиња“ бидејќи тие не знаат да зборуваат. Но, од нивниот хороскоп може да се научи нешто за нивните потреби и за карактерот.
Датум: 13 ное 2011
, Автор:

Скорпија и рак – пријателска комбинација

Ракот и скорпијата се емоционално длабоки личности, кои сакаат да навлегуваат под површината на работите, без разлика дали станува збор за меѓучовечки односи, уметност, политика или филозофија...

Љубовен астролошки профил за женски скорпии

Претставничките на овој знак зрачат со финеса, мистериозност и волшепство. Тие на мажите знаат да им ја понудат идеалната количина на предизвик и соодветно да ги наградат кога го заслужуваат тоа.

Скорпија и близнаци – пријателска комбинација

Двата хороскопски знака се љубопитни за тајните кои ги крие животот и обожаваат заедно да откриваат разни мистерии.

Астрологијата и обликот на вашите очи

Дали вашиот знак во хороскоп може да го одреди обликот на вашите очи? Познавачите од оваа област велат дека може.
Датум: 06 ное 2011
, Автор:

Скорпија и бик – пријателска комбинација

Тие обожаваат заедно да гледаат филмови, да танцуваат во дискотека, па дури и да готват, бидејќи со ваквите активности тие успеваат да ги „израмнат“ големиот број разлики помеѓу нивните карактери.

Скорпија и овен – пријателска комбинација

Една работа е сигурна: дружбата помеѓу овие два знака нема никогаш да биде досадна. Скорпијата и овенот се страсни, енергични и моќни луѓе, поради што забавата е секогаш присутна.