4 важни нешта кои треба да ги знаете за антибиотиците

Најголемиот проблем со антибиотиците е што просечниот човек не знае многу за нив и за начинот на кој функционираат.

Средновековен лек против инфекции: Манастирски природен антибиотик

Формулата потекнува уште од средновековна Европа и делува како антибиотик.

Направете природен антибиотик кој нема да ве чини повеќе од 30 денари

Петте состојки кои ви се потребни со сигурност ги имате дома, а доколку ги немате нема да ве чинат повеќе од 30 денари.