10 ноември 2016 | Кафе пауза

10 најсмртоносни болести во историјата

Во минатото постоеле многу болести кои брзо се ширеле и биле причина за смртност кај многу луѓе.

Неколку парчиња облека кои високите жени не би требало да ги носат

Високите жени изгледаат прекрасно и во многу ситуации ниските девојки може да им завидуваат.

Поучна приказна: Оганот на пријателството

Прочитајте ја оваа поучна приказна која ќе ви ја врати вербата во вистинското пријателство...

Не можете да изгубите пријатели, можете само да дознаете кои се вистинските

Некои пријателства едноставно треба да избледат, но ние честопати наместо да ги оставиме да избледат, го форсираме нивното постоење.

6 научни факти за љубовта кои ќе ви го разјаснат ова збунувачко чувство

Поетите пишуваат за неа, филозофите ја дискутираат, музичарите ја опејуваат, а повеќето луѓе копнеат по неа. Нема сомнеж дека љубовта е комплицирана.

3-те најсилни природни антибиотици за коишто не ви требаат рецепти

Ако сакате на природен начин да ги победите најразличните болести и да го зајакнете имунитетот, тогаш побарајте помош од следниве 3 природни антибиотици.

5 начини на кои вистинскиот партнер ќе ви ја докаже искрената љубов кон вас

Постојат неколку суштински работи кои ако не постојат во љубовната врска, таа нема да опстои.

Брзо губење килограми: Тридневна диета со јаболка

Погледнете кои придобивки ви ги нуди оваа диета, а и области на кои треба да внимавате кога ќе се одлучите да ја практикувате.

Финска ќе биде првата земја во светот што ќе ги укине сите училишни предмети

Нема да има повеќе часови по физика, математика, книжевност, историја и географија.

Моќни цитати што покажуваат дека промената е добра

Да најдете некој што ќе ве инспирира да направите промена кон подобро е прекрасно чувство.

3 неочекувано добри нови ТВ серии

Неколку ТВ серии што исто така се добри, дури и покрај тоа што беа засенети од страна на популарните.
12