харизма | Кафе пауза

6 хороскопски знаци кои се најголеми флертувачи

Флертот за овие знаци е едноставно дел од нив. Тој е нивна природна реакција и тие флертуваат без многу да размислуваат.

5 начини да станете навистина харизматична личност

Научниците покажале дека харизмата не е нешто вродено, туку дека се стекнува, усовршува и развива.

6 знаци дека поседувате голема харизма, а луѓето околу вас ја гледаат како закана

Поседувањето на овие квалитети и тоа како може да предизвика љубомора кај другите.

Кој е најзаводливиот и најшармантниот хороскопски знак?

На посебен начин, држење и благороден карактер, личностите кои припаѓаат на овој знак се монарси помеѓу своите пријатели, семејства и познаници.

Астролошка прогноза: Дали ќе ја сретнете вашата сродна душа до крајот на годинава?

Измина пола од оваа календарска година, а наспроти сите очекувања и прогнози, вие сè уште трагате по личноста за која ќе можете да кажете дека е вашата сродна душа. Еве ги прогнозите на астрологијата.

6 начини да ја ослободите вашата харизма

На патот до стојат многу препреки, но она нешто кое може навистина многу да ви ги олесни работите и да ви помогне побрзо да ја достигнете целта, е харизмата.

Во што е тајната на харизмата?

Некои личности едноставно се предодредени да бидат харизматични. Но, тоа не значи дека не можете да научите како да бидете најхаризматичната личност во друштвото.
Датум: 24 сеп 2012

Хороскопскиот знак и харизмата

Кога ќе се најдете во друштво на харизматична личност, вие едноставно чувствувате дека таа има некоја моќ и магнетски го привлекува вашето внимание.
Датум: 04 мар 2012
, Автор: