транзит | Кафе пауза

Како ќе ни влијае младата Месечина во Девица на 14 септември?

Силната енергија на младата Месечина може да нè натера внимателно да ги погледнеме работите за да се увериме дека целосно разбираме каде сме биле пред да продолжиме напред!

Како ќе ни влијае ретрограден Јупитер во Бик до 30 декември?

Не занемарувајте ги деталите бидејќи во нив лежи решението!

Како ќе ни влијае транзитот на Сонцето во Девица?

Да го искористиме транзитот на Сонцето низ знакот Девица за да се насочиме кон конкретни цели и да си воспоставиме рутина, неопходна за сите нас, а карактеристична за овој знак склон кон перфекционизам!

Како ќе ни влијае транзитот на Марс во Девица до 27 август?

Според астролозите, овој транзит ќе биде суштински за нашиот раст и развој бидејќи ќе ни помогне да оствариме дел од нашите најдлабоки аспирации!

Како ќе ни влијае транзитот на Марс во Лав до 10 јули?

Марс во Лав ќе ни донесе многу позитивна енергија, ќе откриеме што сакаме и како да го постигнеме тоа!

Како ќе ни влијае Венера во Рак до 4 јуни?

Според астролозите, Венера е поврзана со љубовта, убавината и желбата да се променат работите на подобро!

На кои 4 хороскопски знаци најмногу ќе им влијае транзитот на Сатурн во Риби во наредните 3 години?

Транзитот започна на 7 март оваа година и ќе трае сè до февруари 2026 година!

Како ќе ни влијае Меркур во Јарец од 7 до 27 февруари?

Прочитајте ја астролошката прогноза за секој знак одделно!

Транзит на Марс низ Бик: Големи успеси ги очекуваат овие 3 хороскопски знаци!

Откријте кои ќе бидат најсреќните хороскопски знаци во следните недели!
12