09 март 2023 | Кафе пауза

5 знаци кои укажуваат на нездрава љубомора во љубовната врска!

Несигурноста и стравот во љубовната врска честопати доведуваат до појава на љубомора!

Каде се наоѓа најмалиот населен остров во светот?

На островот има доволно простор за куќа, дрво, малку трева и минијатурна плажа.

На кои 4 хороскопски знаци најмногу ќе им влијае транзитот на Сатурн во Риби во наредните 3 години?

Транзитот започна на 7 март оваа година и ќе трае сè до февруари 2026 година!

Кои се симптомите на пролетниот умор и како полесно да се справите со нив?

Пристигнувањето на пролетта најчесто се поврзува со потоплите денови, но многумина во овој период се соочуваат и со поспаност и т.н. пролетен умор.