11 мај 2023 | Кафе пауза

Совети за одгледување герании

Цветаат во текот на целата сезона и се достапни во различни бои.

Бесмислено е да се жртвувате за некој кој не би направил ништо за вас!

Бидете свесни за вашата вредност и не дозволувајте никој да ја доведе во прашање!

Како ќе ни влијае Венера во Рак до 4 јуни?

Според астролозите, Венера е поврзана со љубовта, убавината и желбата да се променат работите на подобро!

Кои се здравствените придобивки на сокот од коприва?

Дали знаевте дека копривата нуди бројни придобивки кога здравјето е во прашање?