Мејкап трендови за есен 2012

Есенската монотонија ќе ја протресат впечатливи бои, интересни форми и смели мејкап изгледи...
Датум: 07 сеп 2012
, Автор:

Чудни сенки на ѕидот

Кога сенките на ѕидот се вистински уметнички дела...

Мејкап-совети и туторијали за кафеави очи

Во зависност од тоа каква нијанса на кафеава боја се вашите очи и кој е ефектот кој сакате да го постигнете, може да експериментирате со вашиот мејкап-изглед. Еве неколку совети и туторијали за шминкање...
Датум: 18 мај 2012
, Автор:

Што кажува шминката за вашиот карактер?

Неколку експерти и професионалци за шминка, откриваат дека начинот на шминкање може да открие дел од вашите карактеристики.

Магијата на брановите

За овие ремек-дела е „виновен“ американскиот фотограф Дејвид Ориес. Неговите творби ги отсликуваат интензивни и живописни бои...
12