14 март 2011 | Кафе пауза

Риби и лав – љубовна комбинација

Лавот и рибата можат да бидат многу среќни и успешни заедно, доколку успеат да ги сфатат потребите на својот партнер, преку анализа на неговите емоции...

Што значи да се биде човек?

На почетокот, сите го добиваме истото, во текот на животот мора да се соочиме со истите работи, за на крајот, да сфатиме дека сме се избориле најдобро што сме можеле. Овие правила важат за сите...
Датум: 14 мар 2011
, Автор:

Боите на пазарите во Мексико

Погледнете ги овие одлични фотографии, кои ни прикажуваат колку се живописни мексичките пазари, каде секој си ткае различна животна приказна.

Магијата на брановите

За овие ремек-дела е „виновен“ американскиот фотограф Дејвид Ориес. Неговите творби ги отсликуваат интензивни и живописни бои...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #24

Кафето и весникот се секогаш добра комбинација за добро утро. Уште кога вака ќе ви почне неделата, си ги зголемувате шансите за пријатна и успешна работна недела. На здравје кафе!
Датум: 14 мар 2011
, Автор: