18 мај 2012 | Кафе пауза

Мејкап-совети и туторијали за кафеави очи

Во зависност од тоа каква нијанса на кафеава боја се вашите очи и кој е ефектот кој сакате да го постигнете, може да експериментирате со вашиот мејкап-изглед. Еве неколку совети и туторијали за шминкање...
Датум: 18 мај 2012
, Автор:

11 ексклузивни дестинации за „ослободување“ на умот (18+)

За да се релаксираат после секојдневните притисоци и тензии, некои луѓе одморот го зачинуваат со таканаречените супстанци за „ослободување“ на умот, кои во најголемиот број земји се забранети со закон.
Датум: 18 мај 2012
, Автор:

Професори танцуваат позади ученици

Додека учениците одговарале од срце на прашањата кои им биле поставувани, професорите позади нив тајно се препуштале на лудо танцување.

Детски цртежи претворени во плишани играчки

Child’s Own Studio ја материјализира имагинацијата и креативноста на децата, претворајќи ги нивните цртежи во вистински играчки.
Датум: 18 мај 2012
, Автор: