ремекдело | Кафе пауза

Катедрала на солта: Импресивно архитектонско чудо кое се наоѓа 200 метри под земја!

Место кое не смеете да го пропуштите доколку сакате да ја посетите Колумбија!

Прекрасни и вкусни торти кои би ви било жал да ги јадете

Тортите, освен што се превкусни, многупати и изгледаат преубаво. Но, кога станува збор за нив, некои луѓе зборот „преубаво“ го носат на едно сосема друго ниво.

Филм: Кралство на изгревот на месечината (Moonrise Kingdom)

Филм за наивната младешка љубов и потребата од бегство од стегите

10 извонредни креации направени од кутии за јајца

Кутиите за јајца можат да најдат сосем друга примена и да се преобразат во вистински ремек-дела.
Датум: 16 фев 2012
, Автор: