29 април 2022 | Кафе пауза

Што е пиперин и кои се неговите здравствени придобивки?

Корисните ефекти на црниот пипер врз организмот се должат на состојката наречена пиперин!

Ни претстои ретрограден Меркур: Подгответе се за хаос и проблеми!

Меркур влегува во ретроградната фаза на секои три до четири месеци, а во наредниот период тоа ќе се случи на 10 мај и ќе трае до 3 јуни.

Тест: Омиленото лале ќе ве советува како да го искористите вашиот потенцијал!

Додека се соочувате со вашите предизвици, најверојатно ви се потребни совети за како да ги откриете своите лидерски вештини!