моќ | Кафе пауза

8 знаци што покажуваат дека поседувате духовна моќ

Духовно надарените личности се луѓе со силна интуиција кои имаат способност да почувствуваат нешто што другите не можат.

Тест: Изберете слика и откријте ја вашата внатрешна волшебна моќ

Овие прекрасни слики од природата може да откријат нешто за вашите скриени можности и моќи. Која од овие слики најмногу ве привлекува?

4 изненадувачки факти за моќта на извинувањето

Невозможно е да се вратите во минатото и да ја промените сегашноста, но постои нешто што можете да направите за да ја поправите ситуацијата и да ја ублажите нанесената болка. Извинете се!
Датум: 28 сеп 2019
, Автор:

20 ситуации во кои природата го натерала светот да ѝ се поклони

Мислиме дека модерната технологија е многу моќна, но реалноста е дека што и да успееме да изградиме, тоа е само привремено и природата нè потсетува на ова секогаш кога ќе има можност.

Дознајте каков магичен подарок сте добиле на денот на вашето раѓање

Случајности не постојат. Сè во нашиот живот се случува со посебна причина.

Истражување: Богатите и моќни луѓе почесто лажат, крадат и мамат

Идејата дека моќта и богатството можат да ја расипат личноста и негативно да влијаат на донесувањето одлуки не е нешто ново.

Како да ја искористите моќта на зборовите за да ги исполните сите ваши желби?

Зборовите влијаат на нашите животи на начин кој многумина не сакаат да го признаат.

Што ве прави моќни според вашиот хороскопски знак?

Бидејќи сите луѓе се различни, секој си има свои силни и слаби страни. Овој пат ќе се фокусираме на силните.

7 карактеристики што ги делат сите исклучително моќни луѓе

Ако се пронајдете во овие описи, ви честитаме! Вие имате потенцијал да бидете навистина моќни.

Што ве прави моќни според вашиот хороскопски знак?

Сите имаме некои карактеристики што прават да се разликуваме од другите. Секој има вештини и одлики што го прават навистина моќен.

Тест: Клучот кој најмногу ве привлекува ја открива вашата моќ да си го промените животот

Во овој тест, секој клуч нѐ претставува нас и нашата магиска способност. Одберете го клучот што најмногу ве привлекува и прочитајте што тој има да ви каже.
Датум: 01 окт 2018
, Автор:

Дали нашата моќ за лекување се зголемува?

Новите истражувања покажуваат дека плацебо лековите стануваат поефективни во третирањето болести.