28 декември 2018 | Кафе пауза

Филм: Сега или никогаш (Second Act)

Жена без факултетска диплома си го менува животот и му покажува на светот колку е важна уличната интелигенција

20 животни принципи според кои се води секоја Водолија

Водолиите имаат темперамент со кој ги освојуваат допадливоста и почитта од другите.
Датум: 28 дек 2018
, Автор:

Уживајте во некои од најдобрите 3Д видео проекции направени досега

Овој вид уметност претставува проектирање видео снимки на површини на градби со цел да се добие 3Д ефект.

Како традиционално одгледаното дете да опстане во денешниот свет?

Многу родители се соочени со дилема – како детето кое го одгледале на традиционален, и често поздрав начин, да опстане во денешниот свет?

Уметница создава мали ремек-дела на вистински школки

Веројатно сте забележале дека сè повеќе и повеќе модерни уметници го заменуваат обичното платно со помали, неочекувани предмети.

18 нешта што би требало да ги научите до крајот на 2018-та година

Обидете се да најдете утеха, без разлика што ви приредила 2018-та година.

Модели на фармерки што ќе бидат хит во 2019-та година

Од сезона во сезона, некои модели на фармерки доаѓаат во прв план па може да ви изгледа како сите да ги носат само нив.

8 здодевни детски навики што се всушност нормални

Некои од најздодевните навики на вашето дете се всушност сосема нормални, па можете слободно да се опуштите.

Што ве прави моќни според вашиот хороскопски знак?

Бидејќи сите луѓе се различни, секој си има свои силни и слаби страни. Овој пат ќе се фокусираме на силните.