Постојат 4 типа луѓе родени во декември: Еве што ги прави поразлични од останатите!

Личностите родени во декември, последниот месец во годината, по многу нешта се поразлични од другите. Во продолжение прочитајте некои занимливости за нив.

Можеби звучи лудо, но изгледа луѓето можат да ги намирисаат овие карактерни црти

Според една неодамнешна студија, луѓето можат да погодат одредени карактерни црти така што ќе помирисаат нечија маица.

9-те типови личности кои го менуваат светот и нивните силни страни

Овие 9 карактеристични типови личности го прават човештвото специјално, не само поради интеракцијата меѓу нив, туку и поради својата внатрешност.
Датум: 08 мар 2016

8 најлоши типови луѓе кои ќе ги сретнете во вашето омилено кафуле

Во близина на вашиот дом има прекрасен кафе бар, со пријатна атмосфера и одлично кафе. Затоа се вадите од памет кога во него ќе стапне некој од овие луѓе.
Датум: 05 феб 2016

Што кажува за вас начинот на кој патувате?

Што кажуваат за вас дестинациите на кои најчесто патувате или за кои сонувате дека еден ден да ги посетите?
Датум: 15 јан 2016

Што сака да ни каже личноста која постојано приговара?

Ваквите луѓе знаат да бидат досадни, дури и непријатни, но ако се ваши блиски пријатели разберете ги и обидете се да разговарате со нив за тоа што навистина им пречи.
Датум: 11 јан 2016

Интересни летни трендови за очила за сонце претставени преку цвеќиња

Џастина Блејкни е девојка која од различни цвеќиња во нејзиниот двор во Лос Анџелес формира разни лица. Овој пат таа ги претставила трендовите за очилата за сонце.

Психологија на просторот: Што кажува за вас ентериерот во кој живеете?

Можете многу да дознаете за себе од начинот на кој е уреден вашиот дом.

10 видови шефови со кои никој не би сакал да работи

Сите имаат шеф, на еден или друг начин, дури и оние кои самите се шефови. Доколку токму вие сте шеф кој нема свој надреден, тогаш ве молиме да не продолжите со читање.
12