Мејкап артистка ги претвора своите усни во карактери од поп културата

Лаура Џенкинсон, мејкап артистка од Лондон, пронашла креативен начин за да ги покаже своите неверојатни вештини!

Зошто треба да се заљубите во јунско дете?

Заљубете се во јунско дете затоа што тие ќе се борат за вас како што вие се борите за нив!

Најбрзиот и најлесниот рецепт за колач со цреши

Искористете ја сезоната на црешите и пробајте го наједноставниот рецепт за вкусен колач