духовна порака | Кафе пауза

Изберете слика и прочитајте ја вашата духовна порака

Сликата што ве „повикува“ ја открива пораката што треба да ја слушнете сега.

ТЕСТ: Изберете еднорог кој најмногу ве привлекува и откријте ја духовната порака за оваа зима

Изберете го еднорогот што најмногу ви се допаѓа и прочитајте ја пораката. Запишете ја вашата порака за да ви служи како потсетник при непредвидливи ситуации!