20 декември 2022 | Кафе пауза

Моќни цитати на Ричард Гир за светот и среќата

„Луѓето не разбираат што претставува среќата. Тие само имаат некаква идеја за она што може да ги направи среќни, но, во суштина, тоа не ги прави среќни.“