Гугл | Кафе пауза

20 корисници на Редит ги споделуваат најсрамните работи што ги пребарувале на Гугл

Немојте да се чувствувате засрамени поради тоа што го пребарувате бидејќи постојат луѓе што имаат многу чудни работи скриени во својата историја на пребарување.

Што не смеете да пребарувате на Интернет?

Гугл нема своја сопствена содржина, така што за тоа што пребарувате, можеби нема да ви даде точен одговор или информација.

Како да ја видите и избришете вашата историја на пребарувања на Гугл?

Вашиот Интернет пребарувач дава увид во вашиот внатрешен свет, вашите мисли и вашето однесување.

Вистинска инспирација: Гугл сподели фотографии од нивната прва канцеларија во гаража

Гугл е огромна компанија вредна 800 милијарди долари со 90.000 вработени. Но, тие не биле отсекогаш олку големи.

6-те најчесто поставувани прашања на Гугл и што кажуваат тие за нас

Гугл е одличен извор на информации што ни помага да ги добиеме одговорите на нашите прашања со неверојатна брзина.

Време е да го прогласиме победникот: Кој е најпребаруваниот мејкап производ за 2017-та година?

Секоја година резимираме што најмногу сте пребарувале на Гугл, а денес го октриваме најпребаруваниот поим кога е шминката во прашање.

Гугл воведува нова алатка што ќе им помогне на луѓето кои се сомневаат дека страдаат од депресија

Овој Интернет пребарувач отсега натаму ќе го нуди најдобриот прашалник што ќе им помогне на корисниците да дознаат дали страдаат од депресија.

7 скокотливи прашања кои сте се осудиле да ги поставите само на д-р Гугл

Колку од овие прашање сте се осудиле да ги пребарате?

Ова се најбараните жени на Гугл за 2016-та година

Како и претходната година, така и оваа Гугл повторно ја објави листата на најбарани славни личности во светот.

Најчесто поставуваните модни прашања на Гугл за 2016-та година

Можете ли да претпоставите кои се најпребаруваните модни прашања за оваа година?

5 прашања од интервју за работа во компанијата Гугл што дури и гениите можат да ги замислат

Во една пустина бил пронајден мртов човек, со стапче во неговата рака. Ниту една трага околу него. Зошто и како умрел?

Гугл одбра: Најдобрите 3 дестинации во светот (според вашите пребарувања)

Доколку сакате необично и незаборавно патување, Гугл ви ги предложува следниве неколку градови...