вулкан | Кафе пауза - Part 3

Вулканскиот хотел во Чиле од кој извира водопад

Доколку барате некое интересно место за да се одморите и опуштите, тогаш хотелот „Montaña Mágica Lodge“ во Чиле е совршеното место за таа прилика.

Пештерско село во Иран

Многу од куќите во ова село се направени во пештери сместени во конусни карпи направени од наталожен вулкански пепел.

10 најубави езера во светот

Природата со својата убавина секогаш знаела да нè воодушеви. Природните езера низ светот навистина ја имаат моќта да ја смират душата и да донесат мир и спокој во напорното секојдневие...