23 ноември 2011 | Кафе пауза

Скорпија и водолија – пријателска комбинација

Во ова пријателство постои одредена доза на тензија, но можеби токму затоа тие уживаат во него. Водолијата е крајно непредвидлива личност, а тоа претставува предизвик за родениот психолог каков што е скорпијата.

Зачините како моќен афродизијак

Поради изобилството етерични масла кои ја поттикнуваат циркулацијата и ја будат сексуалната енергија, зачините имаат афродизијачко својство. Прочитајте што симболизирале тие во древното минато...
Датум: 23 ное 2011
, Автор:

Кели Муту – Езера каде почиваат душите

За овие индонезиски езера со променлива боја се вели дека се место каде почиваат душите.

Што се случува кога две дечиња си играат со брашно?

Додека една мајка од Америка била во тоалетот, нејзините деца ја претвориле дневната соба во снежно белило. :)

Магична рефлексија во ситни капки вода

Кога техниката на фотографирање одблизу ќе се искомбинира со техниката на фотографирање капки вода, односно капки роса, се добива вистински магичен ефект.
Датум: 23 ное 2011
, Автор: