Маркетинг кампањи | Кафе пауза - Part 4

Најдобрите рекламни постери за презервативи

Сите овие реклами се перфектно смислени и многу креативни. Дел од нив ќе ве насмеат и истовремено ќе ве предупредат, пренесувајќи ви силна порака.

Врвно дизајнирани амбалажи на продукти

Ова се примери за оригинално замислени амбалажи на продукти, кои сигурно успеале да им донесат многу добар профит на компаниите.

Автобуски станици искористени во креативни маркетинг кампањи

Автобуските станици се одлично место за рекламирање, иако може да бараат употреба на доста труд и креативност.

Маркетинг преку кеси за пазарење

Секојдневно, кога купуваме нешто добиваме ќеса, со која несвесно стануваме нечија подвижна реклама. Ова е колекција од неколку одлични решенија за маркетинг преку ќеси за пазарење.

Креативни билборди

Рекламните билборди се дизајнираат за да влијаат брзо и долготрајно, оставајќи го набљудувачот цел ден да размислува за пораката на она што го видел и прочитал. Креативни билборди има насекаде во светот...
Датум: 18 јун 2011
, Автор: