09 јули 2011 | Кафе пауза

Маркетинг преку кеси за пазарење

Секојдневно, кога купуваме нешто добиваме ќеса, со која несвесно стануваме нечија подвижна реклама. Ова е колекција од неколку одлични решенија за маркетинг преку ќеси за пазарење.

Овошни сладоледи

Најздравите сладоледи се пред вас. Направете ги и лижете без да се грижите за килограмите...

Загатка: Пронајдете ги четирите разлики

Добра, релаксирачка и забавна игра е одличен начин да се почне уживањето во овој топол јулски викенд. Кликајте и уживајте.