26 септември 2011 | Кафе пауза

Најевтиниот автомобил во светот доби своја позлатена верзија

Новиот модел е позлатена верзија од веќе постоечкиот „Нано“, која чини 4,6 милиони американски долари и е наречена „Goldplus“.

Врвно дизајнирани амбалажи на продукти

Ова се примери за оригинално замислени амбалажи на продукти, кои сигурно успеале да им донесат многу добар профит на компаниите.

Бушава азбука на англиски

„The Alphabet 2“ е кратко видео, кое по сè изгледа ја користи идејата на „Бушавата азбука“, притоа применувајќи разни техники и материјали во мали и големи простори.
Датум: 26 сеп 2011
, Автор:

Како да бидете личноста која сите ја почитуваат?

Пофалете ги луѓето и покажете им искрена почит за она што го прават во нивните животи.

Шарено училиште за подобрување на расположението на учениците

Станува збор за основното училиште St Mary's, кое се наоѓа во Greensborough, предградие на Мелбурн, Викторија.
Датум: 26 сеп 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #50

Зад секоја успешна жена има значителна количина кафе. - Стефани Пиро
Датум: 26 сеп 2011
, Автор: