Близнаци и лав – љубовна комбинација

Близнакот е во вечна потрага по ментална стимулација, па поради тоа многу го привлекува креативната, драматична природа на лавот.

Креативни билборди

Рекламните билборди се дизајнираат за да влијаат брзо и долготрајно, оставајќи го набљудувачот цел ден да размислува за пораката на она што го видел и прочитал. Креативни билборди има насекаде во светот...
Датум: 18 јун 2011
, Автор:

Рајските плажи на островот Муреа

Муреа е тропски остров кој се наоѓа во архипелагот Француска Полинезија. Тој се состои од 118 острови, од кои најблиску до него се Тахити и Бора Бора...