Исклучителната симетрија на подземните метро станици низ светот

Овие фотографии од метро и железнички станици се издвојуваат со драмата која настанува од екстремната симетрија и контрастот.

5 погрешни верувања кои ве оддалечуваат од вистинската љубов

Погледнете кои верувања можат да ве спречат при наоѓањето на љубовта на вашиот живот...

Доаѓа лето… Зошто треба да ја скратите косата?

Постојат многу причини зошто треба да ја скратите косата на почетокот на летото. Доколку сѐ уште се двоумите, разгледајте ги следниве предности на ваквиот чекор и спремни дочекајте го летото!

Психотест: Кој ви носи добри вести?

Едно саботно попладне, довека се легачите низ дома, некој ви ѕвони на врата. Отворате и таму ве чека неверојатно изненадување – двајца гласници од животинскиот свет ви носат важни вести за вашата иднина.
Датум: 14 јун 2014
, Автор:

Направете сами: Лак за нокти со боја по ваш избор

Сè што ви е потребно е: провиден лак, сенка за очи во бојата која ви е потребна, чепкалка за заби и мало парче хартија замотано како инка.