Мачки кои умешно докажуваат дека секаде може да ги собере

Од која и причина да се напикале овие мачки во тесни предмети, дефинитивно докажуваат дека колку и да се големи, секаде може да ги собере. :)
Датум: 20 феб 2014
, Автор:

ТВ серија: Мајстори за секс (Masters of Sex)

ТВ серија за пионерите во науката за човековата сексуалност
Датум: 20 феб 2014
, Автор:

9 запрепастувачки работи кои може ги направи вашето тело

Дали знаете дека вашето тело може да ја предвиди иднината, да ви го спаси животот и да ве врати во минатото? Не верувате?
Датум: 20 феб 2014
, Автор:

Луѓето се во суштина добри кога некому му е потребна помош

Дете се смрзнува без јакна чекајќи автобус додека паѓа снег. Што би направиле ако наидете на автобуската станица?
Датум: 20 феб 2014
, Автор:

Научете да бидете среќни, почнувајќи од денес

Ова се 20 начини како да ја пронајдете среќата и да научите да бидете среќни.
Датум: 20 феб 2014
, Автор:

Љубов и романтика помеѓу хомосексуални парови

Во својот фотопроект „Секоја љубов е иста“ (All Is Equal), фотографот од Њујорк Брејден Самерс ова го потенцира преку фотографии од геј и лезбиски парови кои ги направил патувајќи низ светот.
Датум: 20 феб 2014
, Автор:

Неверојатни придобивки од билингвизмот за кои не сте чуле

Доколку веќе зборувате повеќе од еден јазик, уверете се во погодностите кои таа ваша способност ви ги нуди.
Датум: 20 феб 2014
, Автор:

10 психолошки состојби за кои никогаш не сте слушнале

Погледнете ги наредниве 10 чувства кои можеби некогаш сте ги доживеале, но не сте знаеле како да си ги објасните.

Приказна која ќе ве расплаче – болно дете и куче со три нозе се најдобри другари

Запознајте ги Овен и Хачи. Нивното пријателство е нешто толку волшебно што нема да ве остави рамнодушни.
Датум: 20 феб 2014
, Автор:

Промотивен ден на Попова Шапка „Сите на снег“

Под мотото „Сите на снег“ во сабота на Попова Шапка ќе се одржи промотивен ден во организација на Скијачката федерација на Македонија, Клубот Полар, Меѓународната скијачка федерација - ФИС и ЕЛЕМ Турс.
Датум: 20 феб 2014
, Автор: