19 октомври 2013 | Кафе пауза

30 знаци дека повеќе ги сакате книгите отколку луѓето

Постојат луѓе кои многу повеќе уживаат во седење дома и читање добра книга, отколку во излегување и многу дружби.

Најдобрите места за бакнување во светот

Проектот „This is a Good Kiss Spot“ (Ова е добро место за бакнување) го води таен уметнички колектив познат како 0707, кој доаѓа од Италија.

Како зборуваат животните во различни земји?

Петелот не кукурика исто во секоја земја на светот.

Како да го бојадисате вашиот ѕид во омбре стил?

Освежете го вашиот дом, бојадисувајќи некој ѕид во модерен омбре стил во боја на мента. Вашето живеалиште ќе изгледа модерно и ќе се прелева во релаксирачки океански бои.

Артист кој успева да „влезе“ во своите цртежи

Познатиот артист повторно изненадува со одличен проект...