Супер идеи за реновирање на вашата дневна соба

Пронајдете го вашиот стил и погрижете се дневната соба да ја претворите во удобно катче, во кое креативно ќе го трошите вашето време.

Шпанска компир-салата со крем-сос

Вкусна салата која можете да ја јадете во секој дел од денот.

Одлични совети за убавина од Адријана Лима

Адријана Лима е една од најубавите жени во светот и со право се наоѓа помеѓу ангелите на „Victoria’s secret“. Токму затоа таа може да ви подели интересни совети за убавина.

Како да дадете одредени сигнали со приборот за јадење кога јадете во ресторан?

Наместо силно да се фатите за чинијата кога келнерот ќе посегне по неа, културно сигнализирајте му дека само паузирате до следниот залак.
Датум: 25 јул 2013
, Автор:

Куче со неверојатни актерски способности

Џиф е померанец со многу зафатен живот, бидејќи е дел од шоу-бизнисот :)

Прекрасни фотографии од Дубаи направени од врвовите на високите згради

Вадим Макхоров дефинитивно е авантуристички дух! Рускиот фотограф освојува интересни, необични и тешко достапни места со цел да направи убави фотографии од креативна перспектива.

Парадоксот за интелигентните луѓе и нивниот социјален живот

Постојат многу паметни луѓе кои своите знаења ги користат за подобрување на состојбите во односите со другите. Но, за оние кои потешко се снаоѓаат на тоа поле, Шон Купер издвојува четири причини за тоа.

Нацртани сцени оживеани со елементи од природата

Малезискиот графички дизајнер Танг Чу Линг добил интересна идеја – да ги поврзе неговите монохроматски цртежи со различни ливчиња од природата, креирајќи богати сцени, кои излегуваат надвор од дводимензионалноста.
Датум: 25 јул 2013
, Автор: