Навики кои ѝ штетат на врската

Овие мали и навидум безопасни навики со текот на времето може да прераснат во поголеми проблеми и да ја уништат врската.
Датум: 16 окт 2012

Револуционерните пораки на Ернесто Че Гевара

„Попрво би умрел стоејќи, отколку да живеам живот на колена.“
Датум: 16 окт 2012
, Автор:

Хит бои кои ќе се носат оваа есен

Модните трендови се менуваат од сезона во сезона. Оваа есен ќе ја одбележат живи бои и дезени. Ова се боите кои ќе бидат хит оваа есен...

Црно-бело во боја

Еран Амир е човекот коj знае како да излезе од сивилото. Изработил интересно видео во кое сè во собата обоил во сива нијанса, вклучително и себеси, притоа постепено враќајќи ги оригиналните бои...
Датум: 16 окт 2012
, Автор:

10 „откачени“ фестивали кои се слават во октомври

Погледнете ги наредниве неколку необични фестивали кои се слават за време на месецот октомври во различни краеви од светот.

Водич за поквалитетен живот од слаткото маче Бретон

Па, кому би верувале за ефикасноста на советите, ако не домашното милениче со 9 животи? :)
Датум: 16 окт 2012
, Автор:

Совршена урбана камуфлажа преку цртање на телото

Потребен е многу остар вид за да се забележат овие девојки чие тело е совршено исцртано и обоено.