Воен брод (Battleship)

Филм за храброста, снаодливоста и за издржливоста во најтешките моменти...

Фантастично смуди со овошје и кафе

Освежителна чаша полна здравје...

Сериозни промени во нашиот изглед на кои не обрнуваме доволно внимание

Кога станува збор за надворешната убавина, многу несакани појави знаеме лесно да ги прикриеме со шминка или со некој веќе испробан трик. Обрнете внимание на овие промени во вашиот изглед, не игнорирајте ги...
Датум: 06 јул 2012
, Автор:

Куклица – оживување на старата легенда

Најпознатата легенда за ова место вели дека во дамно минато, на една свадба во селото Куклица се случила огромна трагедија...
Датум: 06 јул 2012
, Автор:

Малите сирени кои „живеат“ на бреговите

Преубавата форма на сирената е омилена за украсување на бреговите низ светот...

Можете ли да се сликате со овошен фотоапарат?

Еко-дизајнерот и фотограф Ден Крету изработува скулптури од овошје и потоа ги фотографира. Мислите дека ќе излезете добро на фотка направена со ваков фотоапарат? :)
Датум: 06 јул 2012
, Автор: