09 мај 2012 | Кафе пауза

Вашиот смартфон во 80-тите

За сето она што денеска го имате на само еден гаџет, пред околу 30 години сте морале да поседувате полна соба електронски уреди.
Датум: 09 мај 2012
, Автор:

Стилот на Кејт Мидлтон

Оваа дама е вистинска стилска икона. Тоа што оформува свој препознатлив, моќен стил и знае да го вметне традиционалното во модерното, ја прави влијателна и почитувана.
Датум: 09 мај 2012
, Автор:

4 најголеми митови за дебелеењето

Скоро и да не постои жена која барем еднаш во животот не пробала да држи диета или пак да почитува некои совети кои ѝ ги дале нејзините другарки или нивните нутриционисти...

Детенце истовремено спие и јаде сладолед

Малиот Мејсон најверојатно најмногу на свет сака сладолед, бидејќи ни кога спие не може го остави.

Робот-трансформер во вистинскиот живот

Овој пат, кога зборуваме за робот-трансформер не мислиме на филм, на видео игра или на играчка, туку на вистински робот-трансформер.

Капаците од шахтите во Јапонија во улога на уметнички платна

Ако кај нас капаците од шахтите се мета на крадците, во Јапонија тие се мета на уметниците.
Датум: 09 мај 2012
, Автор: