Лошите шефови можат да ги разболат своите вработени

За поголемиот дел од луѓето ширум светот, шефовите се причина за огромен стрес на работата.

Ако се пронајдовте во ова, избришете ги солзите: Изневерените жени се секогаш победнички!

Неодамна сте дознале дека партнерот ве изневерил? Избришете ги солзите затоа што не е сè толку црно колку што изгледа!

6-те главни карактеристики што ги поседуваат сите успешни жени

Mожеби би биле заинтересирани за оваа нова студија што тврди дека ги открила 6-те карактерни црти што сите успешни жени ги имаат за заеднички.

Ново истражување открило дека канабисот го продолжува животот на заболените од рак до 3 пати

Ова делува како добар пат за наоѓање поефикасен начин за справување со ужасната болест.

Изненадувачко истражување открива дека ниту еден човек не е целосно хетеросексуален (или хомосексуален)

Една физиолошка студија спроведена од страна на Универзитетот Корнвел сугерира дека човечката сексуалност е флуидна.