симболи | Кафе пауза - Part 2

Симболи и обичаи за најубавиот ден во годината – Божиќ

Погледнете што означуваат дел од обичаите и симболите што се подготвуваат за еден од најубавите денови во годината

Прекрасни фотоманипулации во надреалистичен стил

Серијата фотоманипулации на полскиот фотограф Дариуш Климчак со сигурност ќе ве потсети на делата на најпознатиот надреалистчен сликар, Салвадор Дали.

Симболизмот во поп индустријата

Во шоу бизнисот не е сè така како што изгледа.

Потеклото на знаците во писмената комуникација

Неколку приказни кои го разјаснуваат потеклото на одредени симболи кои ги користиме во секојдневната пишана комуникација.
12