15 август 2012 | Кафе пауза

Историјата на терминот ОК

Верувале или не ова зборче има многу занимлива и мистериозна историја...

Првата мултимедијална маица

Маица која праќа пораки, фотографира, споделува статуси на социјалните мрежи и разменува податоци преку блутут.

Едноставни и интересни начини како да се храните поздраво

Да јадеме многу овошје и зеленчук, да пиеме многу вода, да одбегнуваме слатки и брза храна... но не можеме секогаш, нели? Еве некои интересни и ефикасни начини до поздрава исхрана.
Датум: 15 авг 2012
, Автор:

Најпознатите фонтани во светот

Фонтаните се места кои ги поврзуваат луѓето. Тука можете да седнете и да јадете, да напишете разгледница или едноставно да ги гледате другите луѓе.
Датум: 15 авг 2012