16 фотографии од обични нешта што ќе ве остават без зборови

Овие фотографии ќе ви покажат неколку секојдневни нешта од поинаква перспектива.

5 работи кои секојдневно треба да ги правите ако работите од дома

Работата од дома нуди многу предности, но постојат неколку работи кои треба да ги имате предвид со цел да имате поуспешна кариера и да останете поздрави.

9 работи во вашиот дом кои треба секојдневно да ги чистите

Без разлика колку обврски имате, постојат одредени работи во вашиот дом на кои треба да им обрнете повеќе внимание од другите.

6 работи во вашата чанта што би можеле да ви бидат од огромна корист

За да бидете сигурни во повеќе ситуации, погледнете уште што треба да понесете во својата секојдневна чанта.

11 работи што децата потајно сакаат да им ги кажувате секој ден

Вратете се на вашето детство. Што од тоа што вашите родители го направиле или ви го рекле, најмногу ве охрабрило?

Kолку треба да вежбате доколку седите за време на целиот работен ден?

За да ги отстраните негативните ефекти од седењето, потребно е веднаш да започнете со вежбање.

Запишувајте што јадете и веднаш ќе ги забележите овие 5 прекрасни придобивки

Доколку водите денвник за она што го јадете во текот на еден ден, вие ќе бидете изненадени и воодушевени од тоа што може ова да направи за подобрување на вашето здравје и благосостојба.

9 проблеми со кои се соочуваат само оние луѓе кои имаат често и секојдневно име

Доколку и вие сте едни од нив, тогаш со сигурност ќе се пронајдете во следниве 9 проблеми...

17 ситуации во кои секојдневно се разочарувате од себеси

Не можете да негирате дека се мразите себеси во моментите кога ќе ви се случи некоја од овие работи.

Нежни и женствени комбинации со црвеникаво-розова и сива боја

Ова се 4 идеи како да ги искомбинирате овие бои за разни пригоди.
Датум: 10 феб 2014
, Автор:

Секојдневни звуци кои сите ги обожаваме

Дождовните капки кои удираат по кровот, нежното пукање на дрвата во огнот, отворањето тегла или вадењето тапа од шише, сипувањето на кафето во вашата шолја и чекорењето по недопрен снег.... Кој ви е омилен? :)

Единствената пилатес вежба која треба да ја правите секој ден

Постои една пилатес вежба која е истовремено забавна, ефективна и смешна. Џозеф Пилатес, креаторот и основачот на пилатесот, верувал дека секој човек треба да ја прави оваа вежба секое утро.
Датум: 07 јун 2013
, Автор:
12