пронаоѓање | Кафе пауза

Престанете да ги правите овие работи доколку сакате да го пронајдете вашиот внатрешен мир!

Дали некогаш сте се запрашале како да го чувате и негувате вашиот внатрешен мир?

Кои 3 хороскопски знаци мора да скршат нечие срце за да ја пронајдат својата среќа во љубовта?

Понекогаш е неопходно да ставиме крај на приказната за да можеме да избереме нешто поинакво за себе!

Зошто сè уште не сте ја сретнале вашата сродна душа?

Доколку сè уште не сте ја пронашле вашата сродна душа можеби треба да погледнете длабоко во себе и да откриете кои се нештата што ви стојат на патот кон среќата.

Како да го пронајдете внатрешниот мир?

Понекогаш забораваме дека внатрешниот мир е тоа што ни недостига за да почувствуваме вистинска среќа во животот!

Жена го изгубила својот веренички прстен и после 13 години тој повторно го нашол патот до неа

Доколку сте биле сведоци на некои ретки коинциденции или пак ве потерало среќа, знајте дека тие моменти го збогатуваат нашиот живот.

Како да пронајдете идеално хоби за себе?

Доколку сте во фаза на размислување и пронаоѓање идеално хоби, тогаш дефинитивно сте на вистинското место.

Имате цел живот за да го пронајдете идеалниот партнер, затоа најпрво пронајдете се себеси

Пронајдете што е она што ве инспирира и ве мотивира. Што е она што ви дава енергија и прави да останете на нозе дури и во најтешките денови.

Ако сакате да пронајдете некој со кој би останале засекогаш, избегнувајте да ги правите овие работи

Не е лесно да се пронајде некој со кој би требало да го делите остатокот од вашиот живот.

Дозволено ви е да се изгубите бидејќи тоа ќе ви помогне да се пронајдете себеси

Понекогаш треба да патуваме по нерамни патишта преку ридови, долини и огради кои ќе ни ги отворат очите и ќе ни овозможат нови искуства и доживувања.

Пронаоѓачот (The Finder)

ТВ серија за еден несекојдневен детектив...
Датум: 15 фев 2012
, Автор: