25 мај 2023 | Кафе пауза

Зошто треба често да консумирате лубеница?

Лубеницата не е само летно уживање - тоа е хранливо овошје со бројни придобивки, а како што започнува сезоната вклучете го во вашето дневно мени и погрижете се правилно да го консумирате!

Кога почнуваме да ги критикуваме другите, се критикуваме и себеси!

Сè што ве нервира кај другите луѓе е само проекција на вашите лични нерешени внатрешни проблеми“ - Буда

Кои 3 хороскопски знаци мора да скршат нечие срце за да ја пронајдат својата среќа во љубовта?

Понекогаш е неопходно да ставиме крај на приказната за да можеме да избереме нешто поинакво за себе!

Денес е Спасовден, а ова се дел од обичаите за овој празник

Прочитајте и кое овошје се јаде денес за здравје и благосостојба!