Креативни свеќи плачат миризливи восочни солзи додека согоруваат

Восокот кој паѓа од запалена свеќа понекогаш навистина наликува на солзи.

Дали би застанале покрај напуштена количка од која се слуша бебешки плач?

Веројатно повеќето би рекле „да, секако“. Но, размислете пак. Или не размислувајте, погледнете го видеото, па потоа одговорете. :)
Датум: 15 јан 2014
, Автор:

Ефикасен начин како да го натерате вашето дете да престане да плаче

Секој родител има своја финта како да се избори против плачот на своето дете. Овој татко смислил многу интересен начин како да се справи со оваа слатка мака.