изјави | Кафе пауза

20 смешни изјави што децата ги кажале гласно

Децата често кажуваат работи и поставуваат прашања што ќе ве изненадат со нивната оригиналност и логика и ќе ви остават впечаток како да знаат сè за животот.

Прекрасни совети од принцезата Дијана кои се полни со мудрости за животот

Покрај нејзината прерана смрт очигледно е дека зад неа оставила позитивно влијание.

8 изјави што ги разменуваат само неразделните сестри

Ако сте блиски со вашата сестра и ако го делите секој момент од вашиот живот, тогаш без сомнение ќе се пронајдете во следниве изјави.

Најморничавите нешта што децата им ги кажале на нивните родители

Сите знаеме дека децата зборуваат сешто, но што е со морничавите нешта што им ги кажуваат на нивните родители?

Што би ви рекле кучињата да можат да зборуваат?

Мавтањето со опашката не е секогаш добар знак

23 детски изјави од коишто ќе ве полазат морници

Децата можат да кажат смешни, филозофски, па дури и морничави нешта што ќе ве натераат да поверувате дека знаат повеќе од возрасните.

Мајките откриваат: Чудни знаци поради кои знаеле дека се бремени уште пред симптомите

Необична желба за одреден вид храна, промени во телесната енергија, проблеми со кожата, краткотрајна вртоглавица...

3 работи кои никако не смеете да ги правите пред вашето момче

Вашите зборови имаат голема моќ, а овие реченици се строго забранети.

Смешни изјави за мачките кои ќе ви го подобрат расположението

Кучињата имаат сопственици, мачките имаат слуги!