заљубени | Кафе пауза

Доколку девојките ги прават овие работи, тоа е знак дека се заљубени

Љубовта е едно од најубавите чувства кои може да ги доживее една личност, но, истовремено е и најкомплицирана.

Присилно разделени по 62 години љубов: Солзите на овие баба и дедо ќе ги трогнат и најрамнодушните!

Разделбата многу тешко ги погодила и секогаш кога конечно ќе се видат, почнуваат да плачат.

20 знаци кои докажуваат дека сте заљубени

Комплицирано е да определиме дали она што го чувствуваме е љубов или само некое привремено чувство. Знаците на љубовта не се кај секого исти, но дел од нив се заеднички за повеќето од нас.

Што им се случува на заљубените парови?

Откријте низ што сѐ поминуваат заљубените парови, а ако и вие сте биле во ваква состојба, можеби ќе се пронајдете.
Датум: 27 фев 2014
, Автор:

Ретро фотосесија на прекрасен љубовен пар

Оригинална и опуштена фотосесија која ја прикажува љубовта во вистинско светло...