Ед Ширан | Кафе пауза

Ед Ширан направил неверојатен кавер на песната „Dirrty“ од Кристина Агилера

Импресивниот перформанс бил смислен во последна минута бидејќи песната која Ед планирал да ја изведува звучела лошо поради цензурата од шоуто.

Совршен мешап од големите хитови на Ед Ширан и Сем Смит

Иако се работи за песни со сосема различна тематика, тие се доста слични и одлично се дополнуваат.