14 февруари 2015 | Кафе пауза

15-минутна вежба која брзо ги топи масните наслаги по целото тело

Зимата е проблематичен период кога станува збор за телесната тежина, а ова видео има решение за него.

10 креативни идеи за употреба на чепкалка за решавање на разни проблеми

Освен за чистење на забите и повремено при готвењето, чепкалките за заби можат да најдат многу поширока примена во домот.

22 романтични начини да кажете „те сакам“

Ако сакате тоа да го направите со зборови, на право место сте.

Совршен мешап од големите хитови на Ед Ширан и Сем Смит

Иако се работи за песни со сосема различна тематика, тие се доста слични и одлично се дополнуваат.

15 несовршености кои треба да се дел од онаа која неизмерно ја сакате

Секој човек е приказна сам за себе. Со своите доблести и маани, секој е уникатен и единствен и како таков, тој е некому совршен.